|  Research & Production  |  WA Historie  |  Ledige jobs  |  Kontakt  |

         

   
Logobolde TERMI-Antistat Research and Production
Netværk

1991

Et godt samarbejde med DTI (Dansk teknologisk institut) i 1991 var året hvor miljø og bevidstheden herom slog igennem. Vores ideer var, at producere et miljø-venligt Edb skærmrens produkt. Ultimo 1991 blev produktet ”TERMI-Antistat” færdigt, et Natur-nedbrydeligt renseprodukt der fjerner snavs og støv, men som også samtidig lægger en imprægnering på samme overflade ”uden at afgive striber på de sarte overflader som f.eks. en edb-skærmens coating er.

- Et speciel produkt til rengøring og coatning af edb skærme,
men som med stor fordel også kan bruges på overflader som kabinetter, tastaturer, telefoner og andre apparater der har en statisk overflade.

 
”TERMI-Antistat” kan købes som 100, 1000 samt 5000 ml.
(Produceres stadig, 2009!

REKLAMESØJLE

 

1992

Primo 1992 blev Handels & Produktionsvirksomheden

W&A Int. Gruppen grundlagt af S. Werther og C. Andreasen

1993

Telefoni til udlandet.

W&A Int. Gruppen startede som en af de første, og blev hurtigt en af de toneangivende teleudbydere, med en lange række besparelser på telefoni i og fra Danmark, 1993 blev starten af en land række store besparelser med bl.a. de såkaldte "prepaid-card".
Juni 1993 etablerede vi handelsagenter i hele norden som nu kunne tilbyde det første "direct call-back system” et call-back system til private som virksomheder. Telefonsystemet blev lanceret under forskellige navne som; Telepassport, Telegroup, Amiratel og Primus, senere under et fælles navn W&A Telecom.

1999

Miljø bølgen fortsatte, og W&A Int. Gruppen lancerede genbrugs af printer patroner.

Det blev en af de toneangivende underleverandører af patroner og
toner til printere og plottere. Genbrugs ideen består i at de tomme patroner tages retur, bliver renset, trykprøvet, genfylde og testet, inden forbrugerne fik en refil tilbage (genopfyldt patron). De største virksomheder i Danmark, vil kunne nævnes iblandt vores kunder. Vi levere nu patronerne til f.eks. indkøb eller en kontaktperson på virksomheden, der så står som formidleren/  distributøren til kollegaerne og husene generelt.

2000

Navneskift til: WA Group Denmark

Ny afd. "WA Research" lanceres, og starter samarbejde i andre lande.

WA Research Deptment Denmark
WA Trade Denmark
WA Switzerland
WA Thailand
WA Japan

2001

Ultimo 2000 startede WA Group Denmark med importen af golfmærket Toppoint (Golf bolde), Bolde til alle handicap med 6 forskellige boldtyper.

”Toppoint” er et af de mest toneangivende boldmærker i verden i dag,  produceres i Asien og Fjernøsten som også var de største aftagere af produktionen på over 260.000 bolde pr. mdr. (tal fra ultimo 2002)
Boldmærkerne Toppoint og Synergy, tåler så absolut en sammenligning med mærker som Titliest, Pinnacle, Top-Flite og mange andre kendte navne, forskellen er dog blot, at de kunne sælges til en langt mindre og realistisk pris på golfbolde i Europa.

2004

Primo 2004 startede vi et spændende samarbejde med nogle af landets største virksomheder, der ønskede et rabat system/portal for deres personale, portal løsningen blev konstrueret således, at kunderne selv kunne styre og definere indholdet og de mange udbydere fra en større fælles database lokalt hos WA Group Denmark.

2006

Primo 2006 starter vi op med vores egen tekstil kollektion af Habitter, brudekjoler samt selskabskjoler. Et godt samarbejde mellem Italienske designere, Italiensk og britiske stofproducenter og WA Group som ide gruppen bag, ideen om forhøjet kvalitet, bedre syninger, flot designs men til meget lavere priser.

   
 

Copyright © WA Group Denmark - Torvet 1, B - 3400 Hillerød - Telefon 40 11 83 21 - mail: wa@wa.dk - CVR Nr. 16900400